OKOLICA

OKOLICA

Naravne znamenitosti

Brezov gaj se ponaša z izjemno bližino idiličnega Jezera Jasna, ki je oddaljeno le 1 km. To kristalno čisto jezero, obdano z gorskimi vrhovi, ponuja mirno zatočišče za sprehode ob obali, sproščanje na plaži ter uživanje v osupljivem alpskem okolju. Od tu se lahko peš sprehodite do koče v Krnici, zelo blizu pa je tudi Ruska kapelica, Planica in dolina Tamar, Zelenci, Srednji vrh, Martuljčki slapovi in veliko več.

Lokalne aktivnosti

Naša lokacija je idealno izhodišče za raznolike aktivnosti. V bližini se nahaja Planica, zibelka smučarskih poletov, kjer se lahko navdušite nad skoki smučarskih asov. Za kulturni užitek se lahko odpravite v Mojstrano, kjer vas pričakuje muzej in spominska hiša slovitega alpinista Toneta Škarje. Za adrenalinsko doživetje poskusite sankanje na Sankališču Besna Pehta. Za raziskovanje okolice si lahko izposodite kolesa, saj je izposoja koles le 100 m od Brezovega gaja, kar vam omogoča enostaven dostop do čudovitih cestnih in gorskih poti.

Kolesarske poti

Kranjska Gora se lahko pohvali s povezano kolesarsk stezo, ki se prične na Jesenicah in seže vse v italijo, povezave preko parih lokalnih cest pa so narejene tudi preko Radovne do Bleda.

Smučišča

Le 150 metrov stran od Brezovega gaja se razprostira smučišče, ki vabi ljubitelje zimskih radosti. To udobno oddaljeno smučišče je popolno izhodišče za navdušujoče smučarske in deskaške užitke. S hitrim dostopom do prog in čudovitim razgledom na okoliške vrhove, boste našli vse, kar potrebujete za nepozabno doživetje na snegu.

NASLOV

B&B Brezov Gaj
Koroška ulica 7
4280 Kranjska Gora
Slovenija

KONTAKT

Email: info@brezov-gaj.si
Telefon: 040 760 785

Call Now
Directions